Durf te vragen voor vrijwilligers en het sociale wijkteam

durf te vragen voor sociale wijkteams en vrijwilligers

Stel je eens voor wat het beste is dat je als wijkteam in een samenwerking met vrijwilligers kan bereiken. Zo goed, dat je het bijna niet durft voor te dromen. Wat nou als deze droom werkelijkheid kan worden?

Durf te vragen is een methodiek die mensen laat ervaren dat als je de juiste vraag aan de juiste persoon stelt, het onmogelijke mogelijk wordt. Als je durft te vragen, dan lukt je wens, droom, plan of project sneller. Het wordt leuker en effectiever om dingen voor elkaar te krijgen. Met de durf te vragen methodiek, kan iedereen dit ervaren.

Durf te vragen voor vrijwilligers en het sociale wijkteam

De ‘durf te vragen’ methodiek passen wij graag toe om de samenwerking tussen de sociale wijkteams en vrijwilligers te verbeteren.

Met deze methodiek dagen wij de aanwezigen uit vragen te stellen gericht op de samenwerking. Hierin gaan we op zoek naar een utopie. De vragensteller krijgt vervolgens antwoorden op zijn/ haar vraag en kan hiermee aan de slag.

Deze manier van vragen stellen kan nog wel eens mooie verassingen opleveren, daarom dagen wij uw sociale wijkteam uit om op deze manier in gesprek te gaan met uw vrijwilliger, wie weet wat voor moois u dit kan opleveren!

Een sessie inplannen?

Bureau Daden kan u een durft te vragen sessie aanbieden, wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.