Over mij

Annamaria van Teeseling, eigenaar Bureau Daden

 

Mijn naam is Annamaria van Teeseling, ik ben eigenaar van Bureau Daden. Momenteel ben ik werkzaam voor een gemeente in het Zuiden van het land als kwaliteitsmedewerker binnen het sociale domein. Op dit moment ben ik voornamelijk bezig met de implementatie van de AVG. Binnen het Sociale Domein is dit een pittige klus, omdat er veel met (bijzondere)persoonsgegevens en andere privacygevoelige informatie wordt gewerkt.

Als vervangend voorzitter van de ouderraad van de school van mijn kinderen, viel bij mij ineens het kwartje dat wij als ouderraad natuurlijk ook gewoon met deze regelgeving te maken hebben. Inmiddels zijn wij er klaar voor, maar ik kan me voorstellen dat de meeste ouderraden hier nog niet mee zijn begonnen. Omdat ik inmiddels genoeg weet over de AVG en de ouderraden, bied ik graag laagdrempelige ondersteuning aan. Zodat ook andere ouderraden met zo min mogelijk tijdsinvestering toch op tijd klaar zijn voor de nieuwe regelgeving in gaat.

Dit is Annamaria van Teeseling

Ik heb een partner en ben moeder van twee kinderen, wij wonen in Amsterdam Zuidoost. Ik vind het leuk om samen met mijn kinderen dingen te ondernemen of de wereld te ontdekken. Zo weet ik inmiddels alles over planeten (ik kan ze zelf in de goede volgorde opnoemen) en over bijen. En nu mijn dochter wat groter wordt, weet ik inmiddels ook steeds meer over prinsessen!

Ik hou van koken, hardlopen, lezen en puzzelen. Zingen vind ik ook erg leuk, maar dat mag ik alleen doen als niemand thuis is.

Wil je meer weten, dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen. Tot snel!

 

Annamaria van Teeseling eigenaar Bureau Daden