Over mij

Annamaria van Teeseling, eigenaar Bureau Daden

Mijn naam is Annamaria van Teeseling, ik ben eigenaar van Bureau Daden. Ik bied trainingen, trajecten en projectbegeleiding aan, gericht op het verbeteren van de dienstverlening van Sociale Wijkteams. Hiervoor heb ik onder meer een aanpak ontwikkeld voor het versterken van de 0e lijn, een recept voor vroegsignalering en een APK training voor sociale wijkteams.

Sociale wijkteams zijn een krachtig instrument, die de mensen uit de wijk de juiste ondersteuning kunnen aanbieden. In mijn werk, heb ik onder meer kunnen ervaren wat de meerwaarde is van het inzetten van de eigen kracht, vroegsignalering en werken met generalisten.

Het is mijn streven om ervoor te zorgen dat de sociale wijkteams het beste uit zichzelf kunnen halen, waardoor ze hun cliënten optimale ondersteuning kunnen aanbieden. En daarmee een voorbeeld kunnen zijn voor andere gemeenten. 

Dit is Annamaria van Teeseling

Ik heb een partner en ben moeder van twee kinderen, wij wonen in Amsterdam Zuidoost. Ik vind het leuk om samen met mijn kinderen dingen te ondernemen of de wereld te ontdekken. Zo weet ik inmiddels alles over planeten (ik kan ze zelfs in de goede volgorde opnoemen) en over bijen. En nu mijn dochter wat groter wordt weet ik inmiddels ook steeds meer over prinsessen!

Ik hou zelf heel veel van koken, hardlopen, lezen en puzzelen. Zingen vind ik ook erg leuk, maar dat mag ik alleen doen als niemand thuis is.

Wil je meer weten, dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen. Tot snel! 

Annamaria van Teeseling eigenaar Bureau Daden